Mumintrollen på franskaMen gud vad kul att du också funderar på att åka till Frankrike (och speciellt med yfu hihi)! Du är den första jag stöter på!
Det har aldrig slagit mig att titta på serier/filmer på franska eftersom det har känts alldeles för svårt (flashbacks från franskalektion då vi tittade på Mumintrollen på franska, jag har aldrig känt mig så kass). Men det är ju en riktigt bra idé att se om sådant som man redan sett.
Det enda jag gör just nu är att lyssna på radio på franska. Blir lika glad varje gång jag förstår ord och meningar! Jag försöker hålla mig till radiokanaler som är inriktade mer på sport för då känner jag mig lite mindre disorienterad haha.
Men vad glad jag blev nu att det är någon fler som funderar på att göra samma sak som jag! You made my day! Har du anmält dig än eller funderar du fortfarande?
Kram på dig!

Och nu vet jag precis vad jag ska göra! Jag ska gå och lägga mig och titta på Twilight på franska hihi!

-

Kommentarer
Postat av: Karin

Haha, jag har inte anmält mig än utan har lite övertalande kvar att göra. Blir det inte yfu så blir det internationella programkontoret, men till Frankrike ska jag! :D2011-08-26 @ 08:05:04
Postat av: lovisa

Hejhej, allt bra idag?:)

Just nu har jag en tävling där du kan vinna ett presentkort hos ingetsnack.se, där finns supersnygga trosor och kalsonger i olika färger och varianter, klicka här om du vill läsa mer/delta: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/august/vinn-presentkort.html#comment

2011-08-26 @ 08:32:59
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0